Miele Center Quirijnen Brasschaat

Een juiste keuze voor het leven

Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele u al om “Immer Besser” te worden. We bedoelen hiermee: we doen er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan alle andere aanbieders en onszelf continu te verbeteren. We willen het dagelijkse leven van onze klanten met steeds betere producten vereenvoudigen en hen een plezier doen. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met Miele een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele Center Quirijnen.

KWALITEIT

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Behalve door een zeer hoge kwaliteit onderscheiden onze producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Miele kiest u voor het leven. Elke productverandering die wij realiseren,betekent een verbetering.

TECHNIEK

Miele staat garant voor uitstekende resultaten en een minimaal energieverbruik. Dit is te danken aan de vele innovatieve functies die u alleen bij Miele vindt. Dit wordt bevestigd door de talloze eerste plaatsen bij gerenommeerde producttesten overal ter wereld.

VAKWERK

Miele staat voor echt vakwerk, waar visie, nauwkeurigheid en veel liefde voor detail samenkomen. Want niets is voor ons belangrijker dan dat u lang plezier beleeft aan Miele.

SERVICE

Miele klanten krijgen een voorkeursbehandeling: onze snelle en efficiënte klantendienst is meerdere malen verkozen tot beste in de branche. Miele staat altijd voor u klaar. Beloofd!

DESIGN

Miele staat voor heldere vormen, een tijdloze elegantie en intuïtieve handhaving. Nergens anders vindt u voor uw keukentoestellen zo’n variatie aan designs en kleurenpaletten voor de meest uiteenlopende stijlen en frontpanelen van het keukenmeubilair.

MERK

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. Wie Miele koopt, toont aan dat hij belang hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.

Ontdek de wereld van Miele bij Electro Quirijnen te Brasschaat

Electro Quirijnen in Brasschaat is gespecialiseerd in Miele huishoudtoestellen. Zo bieden wij u niet enkel grote apparaten zoals wasmachines, droogkasten, koelkasten, vaatwassers en fornuizen maar kan u bij ons ook terecht voor een selectie aan kleinere apparaten zoals magnetrons, strijkijzers, koffiezetapparaten enz…