Selexion Quirijnen Brecht

Alles voor uw huishouden

Selexion Quirijnen in Brecht is gespecialiseerd in allerhande huishoudtoestellen. Zo bieden wij u niet alleen grote apparaten zoals wasmachines, droogkasten, koelkasten, vaatwassers en fornuizen maar kan u bij ons ook terecht voor kleinere apparaten zoals magnetrons, strijkijzers, koffiezetapparaten enz…

In onze toonzaal vindt u werkelijk alles wat betreft witgoed. Gaande van wasmachines, droogkasten, koelkasten, stofzuigers, elektrische boilers, vaatwassers, fornuizen en meer. U vindt bij ons ook kleinere apparaten zoals magnetrons, kruimelzuigers, strijkijzers en koffiezetapparaten. Bij het maken van de juiste keuze kan u steeds zeker rekenen op het professioneel advies van één van onze ervaren medewerkers.

Kwaliteit en service in huishoudelijke technologieën

Selexion Quirijnen biedt een compleet & hoogwaardig productengamma aan, met 100% kennis van de allernieuwste technologieën. Zoals iedere Selexion vakman streven ook wij naar correcte prijzen met een klantgerichte service. Kortom: Selexion – Beter, maar niet duurder.

We hebben een passie voor ons vak en elke tevreden klant maakt deel uit van ons succes. Van verkoop, plaatsing tot na-service willen we u kwaliteit bieden. In onze toonzaal worden alle inbouwtoestellen en vrijstaande huishoudapparaten overzichtelijk voorgesteld en u kan er terecht voor onderhoudsproducten. Wij zijn een familiebedrijf die kwaliteit en klantentevredenheid als prioriteit stellen.

Eigen hersteldienst & gegarandeerde service

Opgericht in 1986 staan wij al 30 jaar tot uw dienst voor klein elektro en witgoed. We beschikken over onze eigen hersteldienst en garanderen u een goede service aan een correcte prijs.