Service na verkoop

Herstellingen door onze vakmensen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw herstellingen. Onze ervaren techniekers staan steeds paraat om uw elektrische apparaten, groot of klein, weer tot leven te brengen. Waarom zou u een nieuw toestel kopen als u uw vertrouwde apparaat kunt laten herstellen?

Of het nu gaat om een wasmachine, koelkast, koffiezetapparaat, of een ander elektrisch apparaat, wij hebben de expertise om herstellingen uit te voeren. Grote of kleine herstellingen, wij zetten ons in voor de levensduur van uw apparaten.

Hoe kan u een herstelling aanvragen?

Het is eenvoudig om een herstelling aan te vragen.

Telefonisch

Bel ons op 03 663 57 25 en bespreek uw herstelbehoeften met onze technische hersteldienst. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak te regelen.

E-mail

Of stuur een e-mail naar info@electroquirijnen.be met een beschrijving van het defect en uw contactgegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om verdere stappen te bespreken.

Of vul het contactformulier in. Laat ons weten welk apparaat u wilt laten herstellen en geef een korte beschrijving van het probleem. Wij reageren snel op uw aanvraag.

Waarom kiezen voor onze hersteldienst?

Kies voor een duurzamere samenleving en verleng de levensduur van uw elektrische apparaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!